Anne & Dietse

Spannend, 2018 was het jaar waar twee bevriende koppels trouwden. Dietse is een goede vriend van mijn lief en Anne leerde ik de afgelopen jaren ook beter en beter kennen. Ongelofelijk spannend vond ik het dan ook dat ik hun huwelijk mocht fotograferen. 

Ik was er de hele dag bij en dat was fijn omdat ik echt iedereen kenden. De zussen van Anne had ik al ontmoet tijdens de voorbereidingen van Anne haar vrijgezellen en de familie van Dietse, ken ik al van toen ik zelf nog heel klein was. Een hele leuk bende en samen met het stralende weer, ging het dan ook een topdagje worden. Ik had er zin in. 

De fotoshoot deden we in de vroege namiddag en ging zo vlot dat ik er blij van werd. Na de receptie kon ik zelf even naar huis om mij om te kleden. We hadden afgesproken dat ik de belangrijkste momenten tijdens het feest nog ging fotograferen maar dat ik ook zeker niet vergat om zelf de genieten en uiteraard mee te feesten. 

Ik denk dat dat laatsten helemaal is gelukt, we hebben ons geweldig geamuseerd en ik heb het allermooiste moment van de dag kunnen fotograferen en dat was om 5u in de ochtend toen Anne en Dietse een laatste keer dansten op hun openingsdans.