Jolien & Bert

Schandalig is het. Een nieuwe website waar ik lang aan heb gewerkt en massa’s nieuwe foto’s die ik niet met jullie deel. Laten we daar nu maar eens verandering in brengen.

Als we naar buiten kijken, beginnen de bladeren te kleuren, een prachtige periode dus ook nog druk in mijn agenda, gelukkig begint er stilaan wel een einde aan te komen. Ik kan terug genieten van een vrijdagavond zonder stress, een ‘rustige’ zaterdag met maar een paar uurtjes werk, een vrije zaterdagavond die we weer vol plannen met leuke dingen.

Waar ik zeker ook van geniet, is terugblikken op deze warme, mooie zomer. Een zomer vol met mooie koppels en leuke trouwfeesten. Jolien & Bert dat was zo’n koppel, dat was zo’n leuk trouwfeest, op een warme vrijdag in augustus trouwden zij en ik mocht erbij zijn.

Genieten jullie mee?

Kleed: Rembo Styling - Locatie feest: Kioskafé

Nicolle & Jef

Jef ken ik zelf al een hele tijd! Toen ik nog studeerde, contacteerde Jef mij of ik geen zin had om voor hem te fotograferen, voor Atelier Schrauwen, exclusieve voordeuren. Door dit werk, zag ik zo vaak prachtige deuren en hele mooie huizen. Een werkje dat ik heel graag deed maar mijn passie lag toch echt wel bij het fotograferen van huwelijken. 

Toen Jef met Nicolle wilde trouwen, vond ik het uiteraard super fijn dat ze aan mij dachten! Ik wist ook wel stiekem dat het wel eens een huwelijk kon worden dat net dat tikkeltje anders ging zijn. 

Alles was perfect in orde! Trouwen op twee dagen, wie wilt dat nu niet? Eigenlijk is het best slim, twee dagen rustig kunnen genieten, zonder gehaast, zonder tijdsgebrek. De eerste dagen trokken ze eerst naar het districthuis in Berchem om nadien foto's te trekken (wauw, wat was dat een mooie fotolocatie). Als laatste was er nog een namiddagfeest op de trouwlocatie. Ohja, die trouwlocatie, een oude gistfabriek, gelegen naast de Vaart in Wijnegem, maar één woord is hiervoor nodig, een droomlocatie! Dan hebben we het nog niet over het weer gehad, weten jullie nog, dat laatste weekend in mei, dat het zo warm was? Awel dan zijn Jef en Nicolle getrouwd. Een beetje puffen en zweten maar daar waren we wel tegen bestand! 

Op naar de tweede dag dan. In de namiddag begon het voor mij, hun ceremonie, mooie, lieve en emotievolle teksten werden voorgelezen. Ik moet daar toch zelf zo van genieten, hoe mooi iedereen iets kan voorbrengen. 

Na de ceremonie en de BBQ kon het feest helemaal losbarsten! 

Eentje om niet snel te vergeten! ;)

Manouk & Thijs

Manouk en Thijs en ik hadden vooraf zeker al één ding gemeen, de Bloemencorso, ik in Loenhout zij uiteraard in Zundert, het ijs was dus al gebroken.

De dag zelf op 9 juni, een vrijdag, trok ik naar Nederland, niet zo heel ver want Manouk en Thijs wonen in Zundert, vlakbij waar ik woon eigenlijk maar dan net over de grens. Wat ik er nog over weet, is dat de ochtend super gezellig was, hoewel de regen met bakken uit de hemel viel, we keken dan ook volop onze buienradar na en jawel, net op het goeie moment ging het droog worden. Wat we toen niet wisten is dat droog wel heel pessimistisch was, want het werd niet alleen droog, de zon brak door en bleef de hele dagen stralen!

Na hun mooie 'eerste ontmoeting' gingen we foto's nemen in de bloemencorsotent en nadien moesten we toch ook nog die zon vastleggen in een prachtig natuurgebied, botten aan, en gaan! Het werd stilaan tijd voor mij om eens te gaan piepen op die locatie waar iedereen al zo vol van was. Amai, het plaatje klopte helemaal, een echt huwelijksfestival. Helemaal ook mijn ding, ze hebben er werk ingestoken en dag zag je, zo'n huwelijkfeesten daar kan ik voorlopig alleen nog maar van dromen. 

Na de taart (ja, zo gaat dat in nederland), de ceremonie en de groepsfoto's was het tijd om af te ronden en de feestgangers verder te laten feesten! 

De dag nadien had ik zelf nog een huwelijk, het werd een pittig weekendje maar met mooie herinneringen.