Nicolle & Jef

Jef ken ik zelf al een hele tijd! Toen ik nog studeerde, contacteerde Jef mij of ik geen zin had om voor hem te fotograferen, voor Atelier Schrauwen, exclusieve voordeuren. Door dit werk, zag ik zo vaak prachtige deuren en hele mooie huizen. Een werkje dat ik heel graag deed maar mijn passie lag toch echt wel bij het fotograferen van huwelijken. 

Toen Jef met Nicolle wilde trouwen, vond ik het uiteraard super fijn dat ze aan mij dachten! Ik wist ook wel stiekem dat het wel eens een huwelijk kon worden dat net dat tikkeltje anders ging zijn. 

Alles was perfect in orde! Trouwen op twee dagen, wie wilt dat nu niet? Eigenlijk is het best slim, twee dagen rustig kunnen genieten, zonder gehaast, zonder tijdsgebrek. De eerste dagen trokken ze eerst naar het districthuis in Berchem om nadien foto's te trekken (wauw, wat was dat een mooie fotolocatie). Als laatste was er nog een namiddagfeest op de trouwlocatie. Ohja, die trouwlocatie, een oude gistfabriek, gelegen naast de Vaart in Wijnegem, maar één woord is hiervoor nodig, een droomlocatie! Dan hebben we het nog niet over het weer gehad, weten jullie nog, dat laatste weekend in mei, dat het zo warm was? Awel dan zijn Jef en Nicolle getrouwd. Een beetje puffen en zweten maar daar waren we wel tegen bestand! 

Op naar de tweede dag dan. In de namiddag begon het voor mij, hun ceremonie, mooie, lieve en emotievolle teksten werden voorgelezen. Ik moet daar toch zelf zo van genieten, hoe mooi iedereen iets kan voorbrengen. 

Na de ceremonie en de BBQ kon het feest helemaal losbarsten! 

Eentje om niet snel te vergeten! ;)