Manouk & Thijs

Manouk en Thijs en ik hadden vooraf zeker al één ding gemeen, de Bloemencorso, ik in Loenhout zij uiteraard in Zundert, het ijs was dus al gebroken.

De dag zelf op 9 juni, een vrijdag, trok ik naar Nederland, niet zo heel ver want Manouk en Thijs wonen in Zundert, vlakbij waar ik woon eigenlijk maar dan net over de grens. Wat ik er nog over weet, is dat de ochtend super gezellig was, hoewel de regen met bakken uit de hemel viel, we keken dan ook volop onze buienradar na en jawel, net op het goeie moment ging het droog worden. Wat we toen niet wisten is dat droog wel heel pessimistisch was, want het werd niet alleen droog, de zon brak door en bleef de hele dagen stralen!

Na hun mooie 'eerste ontmoeting' gingen we foto's nemen in de bloemencorsotent en nadien moesten we toch ook nog die zon vastleggen in een prachtig natuurgebied, botten aan, en gaan! Het werd stilaan tijd voor mij om eens te gaan piepen op die locatie waar iedereen al zo vol van was. Amai, het plaatje klopte helemaal, een echt huwelijksfestival. Helemaal ook mijn ding, ze hebben er werk ingestoken en dag zag je, zo'n huwelijkfeesten daar kan ik voorlopig alleen nog maar van dromen. 

Na de taart (ja, zo gaat dat in nederland), de ceremonie en de groepsfoto's was het tijd om af te ronden en de feestgangers verder te laten feesten! 

De dag nadien had ik zelf nog een huwelijk, het werd een pittig weekendje maar met mooie herinneringen.