Eline & Sam

Eline was de allereerste in onze vriendenklik dat ging trouwen. Iedereen was dan ook dolenthousiast, de vrijgezellen was een topper, we staken veel werk in onze sketch en we waren al maanden in de weer om onze outfit samen te stellen. Ja, we hadden er echt goesting in.

Het was een hele eer om er van begin bij te zijn, bij elk moment ben ik er eerst bij en dat is toch echt heel bijzonder als vriendin.

We begonnen de dag in Loenhout om dan te trouwen in Essen en het feest werd verder gezet in Wortel, de Bonte Beesteboel. Een super mooi locatie die ze helemaal zelf hadden aangekleed. We namen ruim de tijd voor de familiefoto’s en ook de fotoshoot van hen twee liep perfect, gelukkig stonden de klaproosjes nog mooi, daar had ik stiekem op gehoopt.

Nadien volgden een super emotionele ceremonie, hoewel ik dat eigenlijk altijd prachtig en zelfs emotioneel vind bij andere koppels, was dat hier helemaal het geval. Dat was tevens het laatste dat ik zelf fotografeerde want nadien kwam een collega mij aflossen, de camera aan de kant en samen met de vriendinnen klinken en feesten.