Lentefeest Amelie, Eerste communie van Bo en Lili-Marie

Afgelopen weekend had ik niet zelf een topweekend met het huwelijk van Sien en Joris (binnenkort meer) maar deden er ook heel veel communicantjes die ik een maand geleden fotografeerde hun communie en lentefeest, zo'n 10. En 10 fotoreportages in één blog gieten is nogal moeilijk. Daarom wil ik graag beginnen met de foto's van het lentefeest van Amelie en de eerste communiefoto's van Bo en Lili-Marie. 

Met Amelie trok ik naar de Kalmthoutse Heide, we moesten een beetje puzzelen voor een datum want we wilden graag avondzon. Helaas is dat plan mislukt want de zon die heel de dag aanwezig was, verdween toen ik foto's met Amelie (en broer Victor) maakte. Hoewel Amelie een heel zwaar dansweekend achter de rug had, deed ze het subliem. Wat een prachtmeisje. 

Met Bo hadden we meer gelukt al moesten we weer puzzelen voor een datum met zon en die kregen we gelukkig toch wel (op dezelfde dag als Amelie werden de foto's trouwens gefotografeerd, toen de zon nog wel scheen). Bo had net een wedstrijd met haar pony achter de rug. Ja, daar komen die mooie bekjes in haar haren van. Ohja, hebben jullie die éénhoorn al gespot? Heel het communiefeest van Bo had het thema, unicorn! De pony van Bo moest er dus al geloven en dat deed ie met veel plezier. 

Lili-Marie haar shoot deden we op paasdag! Jullie weten het misschien nog maar dat was geen topdag van temperatuur en zon. Lili-Marie heeft dan maar het zonnetje gespeeld tijdens de shoot. Ze deed het zo graag, op de foto staan, lachen, zwieren, springen. 

Intussen heb ik al mijn communicanten gefotografeerd en kan ik eindelijk alles beginnen delen. 
Vinden jullie ze leuk geworden?